Hayata Dair Her Şey
Abone ol

BAŞKENT GECELERİNE CEMİL KUMAŞCIOĞLU İMZASI

Başarılı işletmeci Cemil Kumaşçıoğlu, iddialı girişimleriyle Ankara'da eğlence sektörüne damga vurdu. Son olarak Bohem Ankara'yı hizmete açan Kumaşçıoğlu, “Başkent eğlencesi artık bizden de soruluyor” diyor.

 

İşletmeci Cemil Kumaşçıoğlu, kurucu ortağı olduğu mekânlarla başkent eğlence ve yeme-içme dünyasında büyük ses getirdi. Kumaşçıoğlu'nun son mekân projesi Bohem Ankara da geçtiğimiz günlerde kapılarını açarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

 

MÜDAVİM KİTLESİ OLUŞTU

Cemil Kumaşçıoğlu'nun ortakları Fethi Koyuncu ve Emre Topel ile birlikte hizmete açtığı Bohem Ankara, ilk gününden başkent eğlence sektöründe fark yarattı. Mekân çok kısa süre içinde bir müdavim kitlesi oluşturdu. Cemiyet hayatının tanınmış isimleri ile genç eğlence tutkunlarının da tercih ettiği Bohem Ankara, ev sahipliği yaptığı konsept partiler, canlı müzik geceleri ve DJ performanslarıyla Ankara gece hayatına damgasını vurdu.

 

Uzun süredir faaliyet gösterdiği sektördeki başarılı girişimleriyle dikkatleri üzerine çeken Cemil Kumaşçıoğlu; Fethi Koyuncu ve Emre Topel'le beraber ses getirecek projelere imza atacaklarını söyledi. "Ankara eğlencesi artık bizden de soruluyor" diyen Kumaşçıoğlu, yatırımlarına da devam edeceğini ve yakın dönem hedefinin Alaçatı'da yeni mekân açmak olduğunu söyledi.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<