Hayata Dair Her Şey
Abone ol

PRESTİJ MESELESİ Mİ? YOKSA MAHSUN MESELESi Mİ?

Boyut Film Mahsun Kırmızıgül imzası ile sinemalarda gösterime giren "Prestij Meselesi" filmi kafaları karıştırdı.

 

Gala gecesi yine görkemli bir o kadarda boş beleş adamın katılımı ile yapıldı. Salon film izlemeye gelenlerle medya benide fark edermi sevdasında ki yarı çıplak kadınların gövde göstersinde geçti.

 

Her davet ve galada olduğu gibi davetlileri ev sahipleri yerine kapı görevlileri karşıladı.

 

Mahsun Kırmızıgül'ün Yılmaz G-üney sevdası sinemada kendi dilini, kendi stilini oluşturmak için yazıp yönettiği ve daha çok kendi meselesini dile getirdiği bir film izledik.

 

Nokta Plak'dan Prestik Müzik'e geçiş dönemine tanık olmuş, bir dönem Nokta Plak'ın medya danışmanlığını yapmış biri olarak seyrettiğim film ile tanık oldukları arasında bağ kurmakta zorlandım. Filmmde rahmetli Hilmi Topaloğlu kadar cuk oturmuş kast zor zamanlarda hiç görmedim desem yeridir. Mahsun'un Star Tv ailesinde nasıl yer aldığı Kral Tv kapılarının nasıl açıldığı yolundaki serüven hiç aslı ile örtüşmüyor. O dönem İbrahim Tatlıses ile Cem Uzan'ın ortaklıkları son bulmasa taraflar birbirlerine küsmeseler bugün farklı şeyler konuşuyor olurduk. 

 

Yine de Mahsun'un sinema adına bu kadar istekli, bu kadar azimkar ve yatırımcı olması sevindirici. Filmde ele aldığı özel hayatına hiç girmek istemiyorum. Maksim'e çıkış hikayesi hiç Fahrettin aslan'ın diz çökmüşlüğü ile alakalı değil gibi bir çok yeri düzeltebiliriz. Filmde bütün karakterler hatta anlık rol alanlar bir isimleri ve şöhretleriyle filme ayrı bir hava katmışlar.

 

Murat Tokat'a ayrı bir atır açmak istiyorum. Medyadan elini ayağını çektikten sonra Mahsun ile yaptığı yol arkadaşlığında duruşu ve yarenliği ile alkışı hak ediyor. Birlikte bugüne kadar neye imza atsalar Mahsun'u hiç yanıltmadığı gibi kendide inandıklarında hiç yanılmadı. Film şimdi artık Mahsun'un değil halkın. Bundan sonrasını sinema seyircisi değerlendirecek. Şansi ve izlenmesi bol olsun.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<