Hayata Dair Her Şey
Abone ol

BERGEN'İN NADİRE'Sİ KONUŞTU

Ulaştığı rekor seyirci sayısı ile tüm zamanların en iyi biyografi ve tüm zamanların en yüksek drama filmi açılış rekoruna sahip olan Bergen, izleyicilerden olumlu tepkiler almaya devam ediyor. Filmin kurgu karakteri 'Nadire’yi canlandıran Nergis Öztürk, Yasemin Şefik’in Episode Dergi YouTube kanalı için hazırladığı “Mevzu Aşk” programına konuk oldu.

 

“BERGEN VE NADİRE, THELMA VE LOUISE OLURDU!”

 

Filmde Bergen’in hayatındaki tek kurgu karakteri canlandıran Nergis Öztürk, tüm bu drama içinde ‘Nadire’ karakterinin izleyiciye nefes aldırmasının çok kıymetli olduğunu dile getirdi. Yasemin Şefik’in “Gerçekte Bergen’le arkadaş olsalardı ne olurdu?” sorusu üzerine Öztürk “Bergen ve Nadire ikisi de yaptıkları iş sayesinde ayakta duruyor. Biri şarkı söylemekten, diğeri de dans ederken mutlu. Başka bir hikaye olsaydı ikisi de Thelma & Louise olurdu” yorumunu yaptı.

 

“KISKANÇ BİRİYİM!”

 

Birçok farklı projede izleyici karşısına çıkan Nergis Öztürk; Bergen, Yargı, Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın yanı sıra üç farklı tiyatro oyunuyla seyirciyle buluşuyor. “Türkiye beni her projemde yeniden keşfediyor” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Nergis Öztürk, Yasemin Şefik’in “Mevzu Aşk olunca nasıl birisin?” sorusuna “Kıskanç biriyim, aşk çok güzel. Kocamla mutluyum. Ama röportajlarda yanımda olmasın, utanıyorum onun yanında konuşurken” dedi.

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<