Hayata Dair Her Şey
Abone ol

DENİZ VE EFE ARASINDA FETÖ İDDİASI

Deniz Akkaya, 11 yaşındaki kızı Ayşe'nin yurtdışında yaşayan iş insanı babası Efe Önbilgin ile avukatını hedef aldı. Akkaya, “Türkiye’den kaçan FETÖ’cü yapı, Londra’da saklanıyor. Oradaki uygunsuz işlere imza atanlara türlü dalavere ile oturum izni verilmesine bu arkadaşlar vesile oluyor...” dedi.

 

Ünlü manken Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin arasındaki anlaşmazlık devam ediyor. Deniz Akkaya, kızının babası Efe Önbilgen'le arasındaki tüm gemileri yaktı. Ünlü manken, yurt dışında yaşayan iş insanı Efe Önbilgin'in 11 yaşındaki kızlarının bikinili fotoğraflarını paylaşmaması için açtığı davaya sinirlenip yeni bir açıklama yaptı.

 

'GÜNAH BENDEN GİTTİ'

Sabah'ta yer alan habere göre; Eski sevgilisi ve avukatını suçlayan Akkaya, "Ben ne böyle yapışkan bir avukat müsveddesi ne de baba müsveddesi gördüm. 'Ayşe bıktı artık yapmayın, şu çocuğu alet etmeyin kişisel hırslarınıza' dedim. Günah benden gitti" dedi.

 

'BUNUN HESABINI SORARLAR'

Akkaya, "Türkiye'den kaçan FETÖ'cü yapı Londra'da saklanıyor. Burada uygunsuz işlere imza atanlara orada türlü dalavere ile oturum izni verilmesine bu kaçak arkadaşlar vesile oluyor... Sen buradan kaçmış FETÖ suçlusu kişilere orada oturma izni alırsan sana da bunun hesabını sorarlar" dedi.

 

'AYŞE BABASINI HER YERDEN ENGELLEDİ'

Akkaya, açıklamalarına şöyle devam etti: "Ayşe babasından eğitim masrafları dâhil hiçbir para almıyor. Açılan bu saçma salak davalar nedeniyle Ayşe, babasını her yerden blokladı!"

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<