Hayata Dair Her Şey
Abone ol

AJDA'YI BAŞTAN YARATAN MODACI BURCU SEDEF

Ajda Pekkan sadece estetikleriyle değil günlük ve sahne kıyafetleriyle de çok konuşulan bir kadındır. Özellikle hanımlar arasında Ajda Pekkan tarzı diye bir akım var ki sormayın gitsin.

 

Ajda Hanımın son sahne kostümleri adeta yıkılıyor. Her zaman şık ve bakımlı olmaya özen gösteren Ajda Pekkan'a meğerse sahne kostümlerinde Burcu Sedef eli değmiş.

 

Burcu son yıllarda yıldzı yükselen bir modacı. Kendi adını taşıyan markasıyla adeta yıldızlar dünyasında harikalar yaratıyor. Daha önce ekranlarda moda programlarında sıkça adından bahsettiren Burcu Sedef şimdilerde Ajda Pekkan'ın sahne tarzında yine farklılığını ortaya koyuyor.

 

İş, sanat ve siyaset dünyasından bir çok ünlü hanıma günlük ve gece kıyafetlerinde tarz belirleyen modelleriyle meslektaşları arasında da yıldızı yükselen bir isim Burcu Sedef.

 

Kendisiyle yeni tanışma fırsatım oldu. Çünkü Ajda Pekkan'ın değişimini fark etmemek imkansız. Hal böyle oluncada Süperstar'a değen sihirli eli merak ediyorsunuz. Meğerse Burcu, bizim dünyadan da bir çok hanımın tarzına dokunan sihirli elmiş. Buket Aydın'ın son günlede ki tarzının altında da Burcu'nun imzası varmış.

 

Geç tanıdığım ama tanıdıkça yaptığı işlere olan hayranlığım oldukça arttı. Bundan böyle moda sektöründe Burcu Sedef rüzgarı esecekse o rüzgarı takip etmemek olmaz. Çünkü bu yaz sezonu için Burcu'nun Ajda hanıma hazırladığı kıyafetler olay olacakmış.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<