Hayata Dair Her Şey
Abone ol

"4 SISTERS FASHION" MODA'DA YENİ BİR AKIM

Moda sektöründe kendine özgün modelleriyle dikkar çeken yepyeni bir marka var. 4 kız kardeş tarafından kurulan ve adı "4 Sisters Fashion" olan marka özellikle sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

 

Marka adına bir açıklama yapan Sevgi Aktürk, markanın oluşumunu ve hedeflerini anlattı.

 

4Sisters’Fashion, 4 girişimci kadın tarafından çok yakın bir zamanda kurulan yeni bir on-line kadın giyim markasıdır. Modayı her daim yakından takip etmiş ve kıyafetlere olan tutkumuzun diğer kadınlara da ilham olması hayaliyle, 4 kız kardeş olarak, dünyanın son geldiği nokta olan bu dijital çağda, benzer markaların derya deniz olduğu bu platformda artık biz de varız diyerek 4 ay önce markamızı kurduk.

 

Tamamen kadınlardan oluşan ekibimizle, sadece kendi aramızdaki kız kardeşlik bağıyla yetinmeyip, markamız üzerinden dünya üzerindeki tüm kız kardeşlerimize ürünlerimizle dokunmayı ve onlarla aramızda güçlü bir bağ kurmayı amaçladık. Ürünlerimizle tüm kadınlara minimal, zamansız ve şık parçalar sunmayı vaat ediyoruz. Markamızın ulaşmaya çalıştığı kitle çok geniş, bu sebeple ürünlerimiz sokak stilinden, iş dünyasına, gündelik stilden şık partilere kadar farklı & yenilikçi bir styling sunuyor.  Markamızı kurup ürünlerimizi web sitemiz ve Instagram sayfamız üzerinden satışa sunmaya başladığımız ilk günden beri de ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anlamış olduk. Yeni bir marka olmamıza rağmen, çok kısa zamanda çok güzel geri dönüşler aldık. Zaman içerisinde yavaş & kendimden emin adımlarla daha çok kadına ulaşabilme ve markamızı çok daha güzel yerlere taşıyabilmeyi hayal ediyoruz. Bu hayalin ilk adımı olarak da herkesçe bilinen ve ulaşımı en kolay olan dijital alışveriş platformu Trendyol’da da panelimizin açılışı için hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Buradan tüm kadınlara bu hayalimizin bir parçası oldukları ve kıyafetlere olan tutkumuzu bizlerle paylaşarak çoğalttıkları için çok teşekkür ediyoruz. 4Sisters’Fashion sizlerle paylaştıkça büyüyecek…

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<