Hayata Dair Her Şey
Abone ol

VOLKAN KONAK, KOYUNCU AİLESİNİ DELİRTTİ

Sunay Akın ile 'İşte O Çocuk' programına konuk olan Volkan Konak, Kazım Koyuncu ile Rize Pazar'da tanıştığını ve daha sonra dostluklarını geliştirdiklerini söyledi.

 

Kazım Koyuncu'ya "Doktora niye gitmedin?" diye sorduğunu ve Koyuncu'nun kendisine "Para vardı da mı doktora gitmedik" cevabı verdiğini söyledi.

 

Konak'a Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu tepki gösterdi.

 

Niyazi Koyuncu, Konak'ın konuşmasında "yanlış ve olmadık sözler" sarf ettiğini iddia ederek, "Kazım liseyi Rize Pazar'da değil, Artvin Hopa'da okudu. Konak'ın sinirliyim. Esiyorum, gürlüyorum, kafamdan aşağı öksürüyor. Yürü git dedim. Verem misin nesin? Sözleri çok nahoştur. Kazım duracağı geri bilir. Sözde Kazım hastalandığında Volkan Konak'a 'Para vardı da doktora mı gitmedik' demişmiş. Bu söylev asla gerçeği yansıtmıyor. Kazım'ı anlatırken lütfen söylemlere dikkat edelim. Kazım büyük bir değerdir. Hayatı parayla endekslenemez. Ailesi olarak aslı astarı olmayan söylevlere çok üzüldük. Demek ki Kazım’ı gerçekten tanıyamamışsınız. Onun acısını derinden yaşarken bu durum bizi üzmüştür." şeklinde konuştu.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<