Hayata Dair Her Şey
Abone ol

TAMER KARADAĞLI ÇARPTIĞI ARACIN SAHİBİNİ ARIYOR!

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Ankara'da yaptığı kazada çarptığı aracın sahibine ulaşmak için çarptığı aracın fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı. 

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Ankara'da yaptığı kazada çarptığı aracın sahibine ulaşmak için çarptığı aracın fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Ankara'da yaptığı kazada çarptığı aracın sahibine ulaşmak için çarptığı aracın fotoğrafını Instagram sayfasından paylaştı.  

 

Ankara kar cehennemi yaşadı!

 

Çarptığı arabanın fotoğrafını Instagram'dan paylaşan oyuncu, "Dün akşam Ankara kar cehennemi yaşadı. Ve bundan ben de nasibimi aldım. Ankara Şimşek sokağın üst tarafında 06 AFC 312 plakalı kırmızı Hyundai arabaya kayıp çarptım. Gerçi numaramı yazıp bıraktım ama o kağıt karda eriyip gitmiş olabilir. Benim arabama vurup kaçsalardı çok sinirlenirdim. O yüzden bu arabanın sahibi ya da tanıyan biri kendisine iletirse sevinirim. Hasarı neyse karşılamaya hazırım" diye yazdı.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<