Hayata Dair Her Şey
Abone ol

ORTALIK CAHİL KAYNIYOR AMAN DİKKAT

Değerli Dostlar, meslek hayatımın 40 yılını geride bırakırken bu sürenin nerdeyse 20 yılını ekranda geçirdim. Gazete, radyo ve televizyon yönetciliği yaptım. Birşey söylerken söylediğimin adresini eline ta veririm ki yolunu şaşırmasın adresini bulsun isterim. Dolaylı yoldan konuşmayı, biri üzerinden aktarmayı hiç sevmem. Ne kimseden bir korkum nede kimseden çekincem var. Dün olduğu gibi bugün de veremeyeceğim bir hesabım yok.

 

Gelelim meseleye. Özellikle sosyal medya hayatımıza girdiğinden bu yana elinde kendisinden de akıllı olan bir telefona sahip olan ama ne yazık ki o telefonun aklı altında ezilen bir grup var. Bu grup hem memleket için hemde insanlık için çok tehlikeli. Çünkü bunlar çevreye zararlı atık gibiler. Birde bunların arasında her boka hayranlık duyan, aralarında organize olup fan grupları ve sayfaları oluşturan bir tayfa varki vah onların ana ve babalarına.

 

Cuma akşamı Uçankuş TV'de yorumcu olarak oturduğum masada önümüze yorumlamak üzere Ebru Şahin ve Oğuzhan Koç aşk haberi geldi. Aynı gün bu hanımfendiyle ilgili birde Cedi Osman dedikodusu vardı ama doğrulatamadığımız için masada konuşmadık.

 

Mevzu geldi dayandı kadın ve erkek çapkınlıklarına. Birer gün ara ile adı iki adamla anılan Ebru Şahin için "ÇAPKIN" benzetmesinde bulundum. "ÇAPKIN" Türk Dil Kurmunu'nun kayıtlarında "geçici aşklar ve ilişkiler peşinde koşan kimse (hovarda) " geçmekte.

 

Vay anam senmisin bunu diyen, Cumartesi gece yarısı yaş sıkalası anne karnında olandan başlamak üzere bir güruh instagram ve twitter üzerinden başladı saldırmaya, ama ne saldırmak yıkılıyor ortalık sanki etlerinden et kopartmışız.Sanki analarına babalarına, haysiyetlerine namuslarına söz söylemişiz gibibir yaygara bir yaygara gırla gitti. Hızını alamayn burada hakkında suç duyurusunda bulunulup ceza alma korkusu yaşayanlar VPN üzerinden yurt dışı hesaplardan bir coştular. 

 

Sosyal medya ekibim Anatolia Sistem bu saldırıları def ederken bir çok hesabında IP numalarını kayıt altına aldı. Bu hesaplar ve kullanıcıları hakkında gerekli adli işlem Avukatlarımızı vasıtasıyla takip ediliyor.

 

Cuma günü Oğuzhan Koç ve Pazar günü Cedi Osman ile adı anılan Ebru Şahin bir açıklamada bulundu. Yazıyı kim kaleme aldıysa kızada yazık etmiş. Bu arada bir kaç internet sitesinin sözüm ona editör ünvanlı vasıfsızları sitelerinde bei Ebru Şahin'den özür dileyeme davet etmişler. Kişi kendini nasıl bilirse karşısındakinide öyle bilirmiş ya bunlar beni kendileriyle karıştırmışlar.

 

Bana geri adım attırmakla deveye hendek atlatmak aynı. Haksız olsam bir değil bin defa özür dilerim bundan hiç gocunmam ama sadece çoluk çocuk tayfası istiyor diye kimseden özür dilemem.

 

Koca bir yıl rol arkadaşı ile ilgili aşk haberleri çıkan Ebru Şahin'in ağzını bıçak açmamış. İlk çıktığı tatilde bir gün arayla iki adamla adı anılmış. Kimse bu duruma ne oluyor demezken benim "ÇAPKIN" yorumuma delirenlere son sözüm "bir yerde yanlış arıyorsanız o yanlışı önce kendisnizde arayacaksınız, size korumakla kollamakla, imajınızı belirlemekle, medya işleriniziyönetmek sorumluluğunu alanlarla hesaplaşacaksınız. Nerede yanlış yaptıklarına niye böyle anıldığınızın yanlışını bulacaksınız"...

 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<