Hayata Dair Her Şey
Abone ol

MÜTHİŞ DEDİKODU... GONCA EX AŞKI MURAT'A DÖNÜYOR

2020 yılının aşkı olarak adlandırılan Hakan Altun ve Gonca Vuslateri yolları ayırdılar.

 

Eski yılda Corona yasakları altında başlayan aşk, yeni yılda corona yasakları altında bitti.

 

Bodrum'da ikamet eden Hakan Altun adeta karalar bağladı, uzatılan mikrofonlara "özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.

 

Resimler silindi, insatagram takiplerinden çıkıldı ve büyük aşk bitti.

 

Hakan, Bodrum'da kaldı.

 

Gonca, İstanbul'a döndü.

 

Ve büyük aşk başladığı gibi bitti.

 

Şimdilerde dedikodu mekanizması devreye girdi. Büyük aşkın bitmesine kulp bulunmaya çalışılıyor. Kimileri göre evlilik isteği bitirdi bu aşkı, kimilerine göre kıskançlık krizi. Sebebi ne olursa olsun Hakan ve Gonca aşkı bitti. Dönüşü olur mu? hiç sanmıyorum ama yinede büyük konuşmamak lazım. Olmaz dememeyi öğrendim bu meslekte.

 

Yenden olur mu olmaz mı o da mechul. Bu aralar hadi canım dedirten bir dedikodu var ki yerimden zıpladım. Hakan ve Gonca ayrıldıktan sonra İstanbul'a dönen Gonca ile ex aşkı iş adamı Murat Karabova'nın yolları kesişmiş. Kalbi aşktan yorgun ve kırgın olan Gonca'yı güye Murat Karabova teselli etmiş.

 

Dedikodu bu, ne kadarı doğru ne kadaraı yanlış bilmiyorum ama Şebnem Ferah'ın "Sil baştan başlamak gerek bazen" şarkısı çalıyor bangır bangır.

 

Hanibüyükler der ya çivi çiviyisöker diye. Neden olmasın kalbi kırık, aşk yorgunu bir kadını yine ruhunu bilen biri teselli ederdiyor dostlarım. Murat ve Gonca barışmış diyorlar. Gonca İstanbul'a döner dönmez aramış Murat diyorlar.

 

Anlatılanların ne kadarı doğru, ne kadarı yanlış bilmiyorum ama 2021 yılı büyük olaylarla başladı.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<