Hayata Dair Her Şey
Abone ol

KADINLIK GURURUMLA OYNANDI

Hande Bermek, iki yıl önce eşi Murat Başoğlu'na karşı hukuk mücadelesi başlattı. Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Bermek, o dönem avukatlığını üstlenen Aslı Çelik'e görevini kötüye kullandığı iddiasıyla savcılığa şikayet etti.

 

'BENİM KADINLIK GURURUMLA OYNADI'

Bermek, "Eski eşimle ilgili basında çıkan haberler sonrası ona bir metin attım. Ama o benim yazdığımı değil, mevcut durumumu daha da zora sokan bir metin paylaştı. Benim kadınlık gururumla oynadı. Beni 190 bin dolar (1 milyon 160 bin lira) dolandırdı, üzerimden pr yaptı." dedi.

Aslı Çelik ise "İlgili kişiye karşı üstlendiğim hukuki yardımları eksiksiz yerine getirdim. Nitekim bana karşı açılan tazminat davası da lehime sonuçlandı. Benden sonra çalıştığı avukatları da azletmesi sebebiyle sorunun tarafımdan kaynaklanmadığı açıktır. Bana yöneltilen tüm iddialar gerçek dışı ve hukuki mesnetten yoksundur" dedi.

 

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Savcılık, Hande Bermek'in şikayeti sonrası avukat Aslı Çelik hakkında inceleme başlattı. Çelik'le ilgili ön inceleme raporu düzenlendi. İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat hakkında görevi kötüye kullanmak iddiası ile ilgili soruşturma izni de istendi.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<