Hayata Dair Her Şey
Abone ol

CEMİYET DÜNYASINI KARIŞTIRAN ALDATMA

Skandal boşanma ile ilgili yeni detaylar kulağıma gelince sizinle paylaşmadan edemedim; Ankaralı konum sahibi hayırsever işadamı S.'nin, futbolla yanıp tutuşan oğlu E'nin kendisini İstanbullu işadamı C. ile aldatan eşi R. Ankara'da devam eden mahkemeleri sürerken duyduğuma göre yasak aşkı ile hala gizliden gizliye görüşmeye devam ediyormuş. Bu sefer ortaya başka sorunların çıktığını duydum..

 

Eşi E'nin kendisine Ankara'daki evlerinde şiddet uygulayan ve canını zor kurtaran R. yasak aşkı C'ye eşinden boşanması için baskı yapmaya başlamış.

 

Mutlu bir evliliği olan C. ise yaşananların bir hata olduğunu, mutlu bir beraberliği olan sosyetik eşi ile boşanmak istemediğini söyleyince, yasak aşk kahramanları arasında şidetli bir tartışma çıkmış.

 

"O kadar peşimden koştun senin yüzünden evliliğim bitti" diye yasak aşkına sitem eden eden R.'nin şu sıralar moralinin hayli bozuk olduğunu evden çıkmadığını duydum.

 

Aldatılan eş E. ise hayatına kaldığı yerden devam ediyormuş... Kafasını dağıtmak için sporla daha çok meşgul olan E. en son Bodrum'da efkar dağıtırken görülmüş.

 

Bu aldatma olayının medyaya yansımaması için elinden gelen yapan E., babası S'nin medyadaki yakın dostları sayesinde şimdilerde bu olay gündeme gelmiyor.

 

Ekim ayında Ankara'da görülecek mahkemede yaşanan bu skandalın patlaması ailelerin huzurunu şimdiden kaçırmış.

 

Bu rezillik ortaya çıkarsa Ankara'daki bütün itibarının zedeleneceginden korkan baba S. ise ne yapıp ne edip şimdiye kadar bu rezaleti medyadaki hatırı sayılı dostları sayesinde ört pas etmiş.

 

Bakalım daha bu skandalla ilgili neler duyacağız. Asıl kıyametin ilk mahkemeden sonra her şey gün yüzüne çıkınca kopacağa benziyor.

 

Aşka tövbe eden aldatılan E.' nin yaşadığı bu olay sonrası aklıma Sezen Aksu'nun şarkısı geldi.

 

Uzak Benden Aşk Uzak Artık
Kanunmudur Bu Yasaklık
İnan Yok İçimde Fesatlık
Alırım Başımı Giderim
"EFE"Ler Gibi Heyyyy.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<