Hayata Dair Her Şey
Abone ol

BU ZOR GÜNÜ BİLE KAR SAYDILAR

Dünyada binlerce insanın ölümüne neden olan COVİT-19 virüs salgını nedeniyle ülkemizde de önemli tedbirler alınıyor. Bütün eğlence yerleri kapatıldı, konser ve müzikli eğlenceler iptal edildi.

Bu nedenle evlerine kapanan sanatçılar bu süreçte evden çıkma talimatlarına uyan vatandaşlara her gece sosyalmedya üzerinden canlı sohbet ve müzik programları açmaya başladılar.

Bu zor günleri evinde geçiren vatandaşlar kendilerine moral olsun diye yapılan bu etkinliklere büyük ilgigöstermeye başladı. Her gece sanatçıların hesaplarına itibar eden vatandaşlar adeta sosyal medyayı kilitlediler.

Bazı sanatçılar büyük bir özveri ve istekle bu canlı performansları yaparken bazıları da en 50.000 bin ile 250.000 TL arasında büyük şirketlerden reklam parası karşılığı bu konserleri yaptıkları ortaya çıktı.

Böyle bir günde bile samimiyetten uzak sadece kasalarını doldurmak için yola çıkan bunuda güye halk için yaptıklarını söyleyen isimlerin maskeleri düştü. Telekominikasyon ve içeçek firmalarından büyük paralar alarak virüs krizini kazanca çevirenler büyük tepki gördü.

Maskeleridüşüp yaptıkları oyun gün ışığına çıkanlar aldıkları paraları yardım kampanyalarına aktardıklarını söylerken bir kısmıda bu krizden dolayı işsiz kalan müzisyen arkadaşlarına dağıtılmak üzere bu paraları aldıklarını itiraf ettiler.

Halk ise son derece öfkeli, sosyal medyada adeta bu sanatçıları topa tuttular.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<