Hayata Dair Her Şey
Abone ol

"AMADEUS" 11 ÖDÜLLE REKORA KOŞUYOR

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile kapalı gişe sahnelenen “Amadeus”, reklam ve pazarlama endüstrisinin en etkili organizasyonlarından ikisi olarak nitelendirilen Felis Ödülleri’nden 4 kategoride, Kristal Elma Ödülleri’nden de 6 kategoride ödüle layık görüldü.

 

2021 yılının son ödülü de Yeni Tiyatro Dergisi tarafından yılın En İyi Erkek Oyuncusu olarak Selçuk Yöntem’e verildi. Ünlü oyuncuya ödülü, Yeni Tiyatro Dergisi Koordinatörü ve jürisi Şule Kazgan tarafından takdim edildi. Selçuk Yöntem, “Ödüller, oyuncular için bir bayram coşkusudur” dedi.

 

Başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı, sahnelendiği günden bu yana kapalı gişe oynayan “Amadeus” oyunu ortak yapımcıları Sadri Alışık ve Cemil Demirok, “Projenin arka planında pazarlama ve reklamcılık alanında çok başarılı 35 kişilik bir ekip var. Bu vesileyle Yaratıcı ajansımız Happy People Project’e teşekkür etmek istiyoruz. Selçuk Yöntem’i de aldığı ödül dolayısıyla kutluyoruz” dedi.

Sahne önünde 35, sahne arkasında da 35 kişiden oluşan toplam 70 kişilik dev kadrosuyla, Peter Shaffer tarafından kaleme alınan ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği oyunun kostümleri Nalan Alaylı tarafından hazırlanırken, “Amadeus”un, dönem makyajları ise Neriman Eröz’e ait.

 

Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Okan Bayülgen (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Özlem Öçalmaz’ın (Costanze) paylaştığı oyun, 18. Yüzyılda Viyana'da yaşayan efsane besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin çatışmasını ele alıyor.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<