Hayata Dair Her Şey
Abone ol

UÇANKUŞ TV'DE "CANLI MASA" FARKI

Uçankuş TV’nin printime saat diliminde ekran getirdiği “CANLI MASA” programı milyonluk dizilere kafa tutuyor.

 

Geçtiğimiz ay itibariyle yeni yönetim binası ve stüdyolarına geçen UÇANKUŞ TV, 6 yıldır magazin haberciliği yayınlarıyla büyük beğeni topluyor.

 

Bütün yayın platformlarında yer alan ve HD yayınlarıyla yeni teknolojiyi devreye koyan kanal yönetimi kanalın yayın politikasında da büyük değişikliklere gitti.

 

Modertörlüğünü Elife Yılmaz’ın yaptığı usta magazin gazetecisi Tayyar Işıksaçan ile Pınar Ergüner’in yorumcu olarak yer aldığı “CANLI MASA” programda printime kuşağında milyonluk dizilere adeta kafa tutuyor.

 

Günün gelişan magazin haberlerinin yanı sıra yurttan ve dünyadan da sosyal hayatın en ilginç görüntüleri ve yorumcuların kendilerine has yorumlarıyla “CANLI MASA” printime kuşağında seyircinin vazgeçilmez programları arasında yer almaya başladı.

 

Hafta içi her akşam saat 19.30 ile 21.30 saatleri arasında canlı olarak ekrana gelen programın yayın koordinatörlüğünü ise televizyon haberciliğinin deneyimli ismi Ufuk Ertan yapıyor.

 

Uzun yılar çeşitli gazete ve televizyonlarda haberci ve yönetici olarak görev alan Tayyar Işıksaçan ile yine televizyon ekranlarında haberci ve moderatör olarak tanınan Pınar Ergüner’in kendilerine has üslupları ve yorumları seyircinin büyük beğenisini topluyor.

 

Covit 19 virüs salgını nedeni ile şu günlerde evde bir yaşam sürdürmeye çalışan ve magazin dünyasının meraklısı milyonlara en özel haberleri ve yorumları sunan programın bağımlıları her geçen gün artıyor.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<