Hayata Dair Her Şey
Abone ol

TÜRKİYE'DE BİR İLK! AYYILDIZ TİM EKİBİNE ABD DAVA AÇTI

Türkiye’de bir ilk! Dünyaca ünlü Ayyıldız Tim ekibine ve kurucusuna Amerika Birleşik Devletleri dava açtı.

 

New York Federal Mahkemesi (United States District Court for the Southern District of New York) devreye girdi. Hem CIA hem de FBI Ayyıldız Tim ekibinin peşine düştü.

 

CIA ve FBI’ın asılsız iddiası Ayyıldız Tim ekibinin ABD’ye siber savaş açtığı ve siber casusluk yaptığı yönünde. CIA ve FBI Facebook, Instagram, Twitter ve Gmail’e resmi yazı yazarak bağlı olan hesapların bilgilerini ve maillerin kopyasını istedi. Ayyıldız Tim ise bunlara karşılık resmi internet sitesi ve Instagram hesabından açıklama yaptı ve bu yoldan dönmeyeceklerini, ABD’ye siber savaş açmadıklarını, Türkiye’ye her türlü saldırıyı yapan terör örgütü hesaplarıyla siber savaş yapmaya devam edeceklerini, ABDTürkiye krizinde Amerikan halkına müttefik bir ülkenin gerçeklerini anlattıklarını ve PKK,YPG ve FETÖ’nün terör örgütü olduklarını belirtti.

 

Peki ne olmuştu; FETÖ’cülerin de korkulu rüyası olan Ayyıldız Tim, Trump’a yakınlığı ile bilinen yüzlerce hesabı hacklemiş, müttefik ülkelerin birbirine haksızlık yapmasının ve birbirini düşman görmesinin dostluğa sığmadığını belirtmişti. Yine 2020 yılında CIA çalışanlarını hackleyerek 100 bin Belgeyi ele geçirdikleri iddia edilmişti. CIA ve FBI’ın bir hack grubunun peşine düşmesi Türkiye tarihinde ilk. Ayyıldız Tim’in sır gibi sakladığı yurtdışındaki elemanlarına karşı bir operasyon yapılıp yapılmayacağını ise zaman gösterecek .

 

FETÖ,PKK ve YPG’nin korkulu rüyası olan Ayyıldız Tim kendini savunmak için Türkiye’nin en büyük hukuk ofisi ile anlaştığını belirterek ABD’ye kaçan FETÖ destekçilerinin bu işin arkasında olduğunu iddia ediyor ve bu da bir FETÖ kumpasıdır diyor. 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<