Hayata Dair Her Şey
Abone ol

SELAMİ ŞAHİN'DEN 50 YILA ÖZEL ŞARKILAR

Usta sanatçı Selami Şahin, 50 yılı aşkındır sanat hayatında biriktirdiği anılarını 2 saatlik bir repertuvarla sevenleriyle paylaştı.

 

25 ŞARKI 25 PERFORMANS!

 

25 şarkının canlı kayıtları ve görüntüleri, ilk defa 31 Aralık yılbaşı gecesi NTV’de 1 saatlik versiyonu ile yayınlanan bu özel projenin tamamı, aynı gece Selami Şahin YouTube kanalında ve şarkıların canlı performans kayıtları tüm dijital platformlarda yayınlandı.

 

Semih Erdoğan şefliğindeki SemiJazz Orkestrası ve ayrıca İstanbul Strings ekibi eşliğinde şarkılarını yorumlayan Selami Şahin, 2016 yılında gerçekleşen Harbiye Açıkhava Konseri, Zorlu Performans Sanatları Merkezi Konseri ve Bostancı Gösteri Merkezi Konseri’nden çok özel kesitleri sunuyor.

 

Zeki Müren ile beraber ghost perde teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen “Gitme Sana Muhtacım“ eserindeki düet ise konserin en büyük sürprizi… Sadece bu özel düet çalışmasının yapılabilmesi için 35 kişilik bir ekip çalıştı ve akıllardan silinmeyecek anlara imza atıldı.

 

Selami Şahin’in tüm sahne kostümleri ünlü tasarımcı Levon Kordonciyan tarafından kendisine özel olarak tasarlandı.

 

Mert Edis yönetmenliğinde çekilen Selami Şahin’in kısa film (“Ayrılış”) gösterisiyle başlayan konserlerin kayıtları sanatçının sevenleri için büyük bir hediye oldu.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<