Hayata Dair Her Şey
Abone ol

RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN

Siyaset dünyasının önemli isimlerinden mimar ve iş insanı Fırat Bozfırat ve Jade&Co Kurucu ortağı iş insanı Yeşim Yılmaz, geçtiğimiz gün Raffles Hotel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

 

Seçkin davetlilerin katıldığı özel gecede Yeşim Yılmaz, Vakko gelinliği ile adeta prensesleri andıran güzelliği ile göz kamaştırdı.

 

Beşiktaş Belediyesi nikah memurunun kıydığı nikah töreninde çiftin şahitliğini Ethem Sancak, Mustafa Sarıgül, Murat Sancak, Metin Korkmaz, Tuğba Tosyalı, Mustafa Tatlıcı, Leyla Koray ve Alia Taissir birlikte üstlendiler.

 

Muhteşem gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Berkay, birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek geceye renk kattı.

 

Geceye katılan davetliler arasında, Mustafa Sarıgül, Osman Gökçek, Ethem Sancak, Murat Sancak, Ömer Sarıgül, Metin Korkmaz başta olmak üzere, Mehmet Dinçerler, Burcu Kıratlı, Özge Ulusoy, Emel Yıldırım, Doğuş Çabakçor, Anıl Tetik, Volkan Bahçekapılı, Miray Ağaoğlu, Mustafa Tatlıcı, Nuri Develi, Aykut Küçük, Eyüp Çelik , Neslihan Torun Kaya, Mehmet Kaya, Emre Kocadağ ve Erbakan Malkoç gib iş dünyası, cemiyet ve magazin dünyasından ünlü isimler vardı.

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<