Hayata Dair Her Şey
Abone ol

NİRAN ÜNSAL'IN YENİ TEKLİSİ "EMANET"

Niran Ünsal "Emanet" isimli yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözü ve müziği İlkan Serdaroğlu'na, aranjesi ise Bülent Sert'e  ait olan bu iddialı eserde Niran Ünsal bir çok usta müzisyenle çalıştı. Ülkemizin en önde gelen sanatçılarıyla bu projede bir araya gelen Niran Ünsal, şarkısını Hollanda'nın Rotterdam kentinde kliplendirdi. Umut Eriş'in yönetmenliğini üstlendiği klibin çekim aşaması yaklaşık 7 saatte tamamlandı. Fotoğraf çekimlerini Nazlı Eriş'in gerçekleştirdiği bu çalışmada, Niran Ünsal'ın modern tarzı, kostümleri ve klibin görsel öğeleri dikkat çekti.

 

 

Niran Ünsal'ın yeni single çalışmasında klasik gitarda Erdinç Şenyaylar, çelloda Özer arkun, bas gitarda Bilal Kalaycıoğulları sanatçıya eşlik ederken, eserin mixini Murat Bulut, masteringini ise Çağlar Türkmen üstlendi. Nü Müzik Prodüksyon etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunulan şarkının prodüktörlüğünü ise usta sanatçının ortağı İbrahim Gugu gerçekleştirdi...

 

 

Bu iddialı eser ile ilgili konuşan usta sanatçı Niran Ünsal, duygularını şu şekilde dile getirdi: "Emanet... Emanet deyince ne gelir insanın aklına? Canınızı, malınızı ve sevginizi kime emanet edersiniz hiç düşündünüz mü? Elbette beşer insanoğlu, bazen şaşar... Amma ve lakin emanete ihanet etmeyen sevgiler yaşayın dilerim. Hani deriz ya sevdiklerimize seni Allah'a emanet ettim diye... Ben de bu güzel şarkıyı bana emanet eden söz yazarı ve besteci dostum İlkan Serdaroğlu'na, bu projede beni destekleyen ve yalnız bırakmayan aranjörüm Bülent Sert'e, şirket ortağım ve patronum İbrahim Gugu'ya, müzisyen dostlarım Erdinç Şenyaylar, Özer Arkun ve Bilal Kalaycıoğullarına ve yine beni yalnız bırakmayan teknik anlamda desteğini esirgemeyen Murat Bulut, Çağlar Türkmen ve tüm yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu değerli şarkıyı da sizlere emanet ediyorum. Dua, iyi niyet ve sevgimle..."

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<