Hayata Dair Her Şey
Abone ol

MONDEN İSTANBUL'DAN YENİ KOLLEKSİYON

Mobilya ve sofra aksesuarlarıyla adından söz ettiren Monden İstanbul, mobilya koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Geçmişten gelen değerlere yeni bir yorum katan “Kûfî Koleksiyonu” masa ve sandalye tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

 

Hülya Gür imzası taşıyan Monden İstanbul, doğunun gösterişli, parlak ve gizemli dünyasıyla Batı’nın yenilikçi, yaratıcı ve enerjik bakış açısını birleştiren bir dekorasyon markası olarak geçmişten bugüne, yerelden evrensele uzanan bir yaşam tarzı vaat ediyor.

 

Oryantalist formlarla güncel tasarım çizgilerini birleştiren Monden İstanbul, yeni koleksiyonu “Kûfî” ile günlük kullanıma uygun ölçüde tasarladığı altın varaklı ayaklarıyla dikkat çeken mermer tablalı masasıyla geçmişten gelen değerlere modern bir yorum katarak sanatla iç içe kaliteli bir deneyim sunuyor. Kûfî Koleksiyonu’nunda yer alan masalar, kişisel tercihe göre istenilen malzeme ve boyutta üretilebiliyor.

 

Monden İstanbul’un sehpa, yemek masası ve sandalye tasarımlarının yer aldığı mobilya koleksiyonu Bretz mağazalarından, sunumluk ve sofra aksesuarlarından oluşan ürünler ise Hiref mağazalarından ve aynı zamanda www.mondenistanbul.com adresinden satın alınabiliyor.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<