Hayata Dair Her Şey
Abone ol

KKTC'NİN DİVASI FAHRİYE ÖZAY

KKTC müzik severlerinin “Adanın Divası” diye adlandırdıkları Fahriye Özay bir yandan sahne diğer yandan televizyon programı ile yoğun bir tempo içinde.

 

Son teklisi “Doğum Günü” isimli çalışmasıyla büyük beğeni toplayan Fahriye Özay, bu başarısının tesadüf olmadığını yıllardır hem söz yazarı hem de besteci olarak müzik sektörü için katkılarının karşısı olduğunu söylüyor.

 

Ada TV’de günlük kuşak programı hazırlayıp sunan sanatçı en büyük hobisinin fotoğraf çekmek olduğun yakında çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi açmak olduğunu söyleyen Fahriye Özay “Malumunuz KKTC şartları kısıtlı ama işimizi yapmak için bu bir bahane değil. Siz mevcut şartları zorlamadıkça hiç bir şey kolay olmaz. Ben mesleğim ve ada müzik sektörü için her şartı zorluyorum. Son şarkımızı adeta bir marş gibi dillerde bu da beni çok mutlu ediyor. Televizyon programım ada hanımlarının en çok izlediği program. Hem yerel hem de Türkiye’den gelen konuklarımı ağırlıyorum programda, müzik ve sohbet ağırlıklı bir gündemimiz var” diyor.

 

Fotoğrafçılık tutkusu ve açmayı düşündüğü sergisi içinde “Fotoğraf çocukluk aşkım bu nedenle her fırsatta bu tutkumu devam ettiriyorum. Çok geniz bir fotoğraf arşivim oluştu. Şimdilerde KKTC de geçmişten bugüne izler taşıyan kapıları fotoğraflıyorum, zaman zaman kendimi model olarak kullanıyorum. Açacağım serginin geliri bir sosyal sorumluluk projesi içinde kullanılacak” dedi.

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<