Hayata Dair Her Şey
Abone ol

HASSAN RUMİ "OLAYIN NEYDİ Kİ"

Hassan Rumi ilk müzik projesi “Olayın Neydi ki?” ile Türkiye, İngiltere, Almanya, Portekiz, Fransa, Yunanistan, İran, Hindistan, Amerika ve Avrupa ülkelerinde aynı anda müzik dünyasına ses getiren bir giriş yaptı. Tüm müzik kanallarında ve sosyal medyada iyi bir çıkış ve beğeni kazanan Hassan Rumi, farklı konsepti ve kreatif sinema tadındaki video klibi ile kendisinden kısa sürede söz edilen Olayın neydi ki? şarkısı ile müziksevenlerden tam not almayı başardı.

 

Hassan Rumi; söz, müzik ve beste tamamen kendisine ait olan Olayın Neydi ki? single çalışmasında, Türkiye’nin ve dünyanın pek çok ülkesinden, aranjör, yönetmen, creative director, menajer, danışmanlar, tanınmış markaların sponsorlukları ve influencerların destekleriyle ile tam bir ekip çalışması olarak çıktı.

 

Hassan Rumi, çalışmalarına hız kesmeden devam ederek ikinci klip ve çalışmalarına başlamış olup İkinci klip "Is There an after/ sonrası var mı" İran'da çekilerek, İran'ın ulusal tv'si Cem tv ve Jeevan radyoda gösterimi yapılacaktır. Aynı zamanda İran ulusal tv’de yayınlanmakta olan bir dizi ile anlaşma sağlanmış ve dizinin kapanış müziği Hassan Rumi olacağı belirlenmiştir.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<