Hayata Dair Her Şey
Abone ol

GÖKAY KALAYCIOĞLU İLE 360 DERECE

Televizyon sunucusu ve eğitmen Gökay kalaycıoğlu iş kariyerine yeni bir halka ekledi. 

 

Üniversitede devam eden eğitmenliğinin yanı sıra haberler.com internet sitesinde yaptığı söyleşiler ve youtube üzerinden devam eden "Al Sana Haber" programında moderatör olarak yer alan Kalaycıoğlu şimdide 360 TV'de hafta sonları  "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" isimli sohbet programı ile dikkat çekiyor.

 

İş kariyerinde sürekli yükselişte olan ve yetiştirdiği onlarca spiker ile sektöre yeni yüzler kazandıran Kalaycıoğlu'nun haberler.com için yaptığı röportajlar ise her bölümüyle manşetlerden inmiyor.

 

Kendisini yenilemek için sürekli çalıştığını girdiği derslerin sadece öğrenci yetiştirmek için değil kendisini yenilemek içinde büyük fırsat olduğunu söyleyen Kalaycıoğlu "insan durduğunda paslanıyor, ben neredeyse günün 24 saatine kafa tutuyorum, benim için durmak ölmek ile eş değer. Sürekli kendimi geliştirme ve bunlarıda genç meslektaşlarıma aktarma isteğindeyim. Hiç bir başarı tesadüf eseri değildir, benim başarımda tesadüflere dayalı değil, belki çok bencil bir söz olacak ama Gökay'a çok emek veriyorum onca yılın karşılığını almaya başladım. İnsanlar güvenip gönül rahatlığı ile masada karşıma oturup dünyalarını açıyorlar" diyor.

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<