Hayata Dair Her Şey
Abone ol

BÖYLE BİR İBO SHOW OLUR MU?

Yaşadığı ölümcül silahlı saldırı sonrasında 11 yıla yakın sahnelerden ve ekrandan uzak yaşayan İbrahim Tatlıses, efsane programı İbo Show ile ekrana dönüş yaptı.

 

Cumartesi akşamları Star TV'de ekrana gelen programda İbrahim Tatlıses performanslarının dışında herşey mükemmelgidiyor. İbrahim Tatlıses ve hayranları içinde önemli olan önce sağlığı. Tatlıses zamanla eski günlerine geri dönermi bilinmez ama show adamı performansından birşey kaybetmediği gün gibi ortada.

 

Şimdilerde ne çok merak edilen konu ise birprogramda kızı Dilan ve oğlu İdo ileekrana bir İbo Show hazılrığı yaparmı. Çünkü geçtiğimiz yaz millet corona ile uğraşırken Tatlıses çocuklarının mal paylaşımıkavgasıyla manşetlerdeydi. Hatta Dilan, babasının çocukları arasında ayrım yaptığını ima eden paylaşımlarda bulunmuştu.

 

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan ile barışmasının baş mimarı İdo'da ablası Dilan ile kavgalıydı.

 

Seyirci sosyal medyada İdo ve Dilan'ı bir arada bir İbo Show'da birlikte görmek istiyor. Reyting açısından aynıdüşüncelere kanal yönetimi, Polar Yağcı ve Gblobal Medya'da aynı düşüncededir ama İbrahim Tatlıses onlarla aynı fikirdemi bilinmez.

 

Şahsi fikrim İbrahim Tatlıses çocuklarını reyting malzamesi yapmayacaktır. Beklenti yüksektir ama Tatlıses "kol kırılır yen içinde kalır" fikrini kabullenecektir. Kızını ve oğlunu bir tv programının parçası haline getirmeyecektir.

 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<