Hayata Dair Her Şey
Abone ol

BHTCLINIC İSTANBUL TEMA HASTANESİ

Sağlık sektöründe özellikle sağlık turizmine büyük katkılar sunan kuruluşlardan biri kuşkusuz Bahçeşehir de bulunan BHTCLINIC İstanbul Tema Hastanesi.

 

Bahat Sağlık Grubu bünyesinde kurulan konforu, hizmet üniteleri ve sağlık personeliyle kısa sürede İstanbul'un en seçkin hastanesi olarak öne çıkmayı başaran BHTCLINIC İstanbul Tema Hastanesi şimdilerde avrupa ve arap dünyasında en çok tercih edilen kurum olmuş.

 

Bahat Sağlık Grubunun çeyrek asırlık bilgi, birikim ve deneyimini, akademik kadro, teknolojik donanım ve hasta/çalışan odaklı yaklaşım ile buluşturan BHTCLINIC İstanbul Tema Hastanesi sağlık hizmetinde mükemmeliyet ve güven vizyonuna sahiptir.
 
Bu vizyondan hareketle uluslararası kalite standartlarında hizmet veren hastane, sağlıkta dünya markası olma misyonu ile İstanbul Küçükçekmece’de kapılarını açmış.
 
İnsanın ülkesinde hizmet veren ve avrupalı rakipleri arasından sıyrılarak avrupalınında tercihi olma başarısını yakalayan yerli yatırımlar göğüs kabartıyor.
 
Özellikle sağlık alanında kısa sürede yakalanan bu başarı gerçekten alkışı hak ediyor. Hastaneden içeri girdiğinizde adeta beş yıldızlı bir otelin lobisine adım atıyor gibisiniz. Hastane personeli siz hastaneden ayrılanan kadar her ünitede yanınızda danışma hizmeti sunuyor. Hastane içinde oluşturulan cafe ve restorant sanki İstanbulun göbeğinde hizmet veren müstakil işletmeler gibi. 
 
4 Kardeş tarafından yapılan ortaklık ve küçüç ortaklarla dev bir sağlık kuruluşu hizmete sunulmuş. 15 katlı binada hastane içinde adeta bir uzay gemisinde seyahat ediyor hissine kapılıyorsunuz.
 
Hastanenin Genel Müdürü Ömer Kurnaz, genç ve modern bir yönetici. Hastane içinde oluşturduğu saygın tavrı ve yöentim şekli ile hem çalışanların hemde hastaneden hizmet alanların adeta aile bireylerinden biri gibi. 
 
  • ADRES
    • Atakent Mahallesi 4. Cadde No: 36 PK: 34307 Küçükçekmece / İstanbul
    •  
    • Tel: +90 850 811 34 00
 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<