Hayata Dair Her Şey
Abone ol

AYNUR HAŞHAŞ VE "PERVANE"

Aynur Haşhaş , yeni albümü ''PERVANE'' ile müzikseverlerle buluşuyor. Haşhaş;  dünyanın neresinde bir insan nefes alıyor ise türküleriyle gönüllere dokunmaya devam ediyor.Otuz yıllık müzik yolculuğunun geldiği noktada , bir yandan da dinleyicilerine Anadolu' nun binlerce yıllık kadim kültürlerinin kapısını aralama şansı tanıyor.

 

''Pervane'' albümünde 6 şarkı yer almaktadır. Haşhaş, ''Pervane'' adlı albümünün video klibini '' Deli Felek'' şarkısına çekti.Albümde yer alan 4 eser stüdyo ortamında canlı olarak kaydedildi; düzenlemeler vokal kayıtlarının üzerine sonradan yapıldı.''Medet Allah'' ve ''Çağrışa Çağrışa '' adlı iki geleneksel eser ise akustik enstrümanlar ile düzenlendi.

 

''Deli Felek'' şarkı söz ve müziği Ali Haydar Timisi' ye ait ; şarkının sözleriyle paralel olan klibin hikayesinde Aynur Haşhaş, hüzünlü bir ayrılık hikayesini izleyiciye aktarıyor. Haşhaş; bu klip de ilk kez bir hikaye içesindeki oyunculuğuyla kamera karşısına geçmiş oldu. Klibinde sergilediği duruşu, kendinden emin ve feminen halleri ile sevenlerine sürpriz yaptı.

 

Ali Haydar Timisi'nin yönetmenliğini üslendiği klibin çekimleri ; 1.Levent Soundhorus Stüdyoları, İstanbul'un şirin köyü olan Garipçe köyü , doğal oluşuma sahip olan Belgrad Ormanı çeşitli yerlerinde gerçekleştirildi.Sevilen sanatçının stil danışmanlığını Aydın Göğnü üstlendi.

 

Albümün farklı konsepti ve dünya standartlarındaki sound kalitesiyle yılına damgası vurması bekleniyor.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<