Hayata Dair Her Şey
Abone ol

ALTERNATİF MÜZİĞİN YENİ NESİL STARI "BREK"

Alternatif müziğin yeni nesil isimlerinden Brek, yeni albümü "MUTSUZLAR" ı DokuzSekiz Müzik yapımcılığında dinleyicisi ile buluşturdu.
 
 
İlk albümü ''TV Juice'' ve 2019 yılında yayınlanan ''Ölüpop'' albümlerinin ardından üçüncü albümü ''MUTSUZLAR'' ın hazırlıklarını tamamlayan  genç sanatçı, haberci olarak yayınladığı ''gittim gördüm'' ve ''sarmaşık'' single çalışmaları ile dinleyicisine albüm ile ilgili tüyolar verdi. 
 
 
Nihil Piraye ve Mispis gruplarındaki vokal ve davul performansı ile tanıdığımız Brek, 2018 yılından bu yana kişisel projeleri ile müzikal yolculuğuna devam ediyor. Uzun yıllardır yer aldığı her projede büyük beğeni toplayan Brek, kişisel projelerini yayınladığı süreçte de albümleri ve arka arkaya yayınlanan teklileri ile alternatif müzik dünyasının önemli isimlerinden biri oldu.
 
 
Sanatçının 10 trackten oluşan, gözünde tek damla gözyaşı ile tebessüm ederek usulca dans eden kalbi kırıklara bir teselli mahiyetindeki ''MUTSUZLAR'' albümü, Brek'in lo-fi pop ile çıktığı müzikal serüveninde söz yazarı kimliğini de bir adım daha öne taşıdığı tınılara sahip olma özelliği taşıyor.
 
 
Albümde yer alan tüm söz, müzik ve düzenlemeler Brek'in imzasını taşırken, mixleri Baran Göksu, albüm masteringini ise Ahmet Gökhan Coşkun yaptı. Brek, "MUTSUZLAR" albümünden "işte senin için bir şarkı" nın video klibinin yönetmenliğini de üstlendi.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<