Hayata Dair Her Şey
Abone ol

AHMET & DORA ŞİMDİ ONLAR MODA

Sahneler yepyeni bir çifti karşılamaya hazırlanıyor. Onlar ilk önce evlenmeyin diye haykırdılar, kadın erkek ilişkisine mizah olarak yaklaştılar ve sahnelere çok farklı bir renk katarak hayran kitlelerine değer kattılar.

 

Şimdi Dora & Ahmet Altınbaşak zamanı. Genç çiftler “AH ŞU KADINLAR AH ŞU ERKEKLER” şarkısına mini bir diz tadında klip çektiler. Yeni nesil eğlence anlayışını insanlara aşılamaya başlayan çift özellikle düğün, nişan, kına ve festivallerin gözdeleri haline geldiler.

 

Yeni menajerlik anlaşması da yapan ünlü çift BY MUHARREM YILDIRIM menajerlik ile çalışmalara başladı. Petek Dinçöz, Yeşim Salkım, Mahmut Tuncer’i kadrosunda bulunduran menajerlik şirketi Dora & Ahmet Altınbaşsak ile de çalışmalara start verdi.


Şimdi onlar moda startı ile işlerine hız veren çift özellikle halk konserleri, düğün ve kınaların aranılan sanatçıları arasında başı çekmeye başladılar. Yakında özel bir kanalda televizyon programına da başlayacak olan Dora & Ahmet Altınbaşak çifti kadın erkek ilişiklerine hiciv yaparak mesaj verecekler, ayrıca programda durumu olmayan başarılı öğrencilere burs ve odalarına da çalışma odalarıyla donatacaklar. Arkanıza yaslanın ve yeni nesil eğlence ve müzik anlayışını sevdirecek bu Altınbaş çiftini
yakın takibe alın.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<